Geniet van het herfstweer zonder de insecten


De verandering in het weer is misschien een beetje een opluchting, maar dit kan ook leiden tot andere ergernissen zoals insecten en ongedierte die op uw terrein komen. Hier zijn enkele van de beste manieren om invasie van insecten te voorkomen en echt te genieten van het herfstweer:

Insectenwerende middelen

De gemakkelijkste en snelste manier om bugs te bestrijden, is door insectenwerende middelen binnen en buiten uw huis te gebruiken. Er zijn tal van insectenwerende opties waaruit u kunt kiezen, die uw kinderen en huisdieren niet schaden. U kunt kiezen voor een gemakkelijke ingeblikte oplossing van uw plaatselijke supermarkt of u kunt uw eigen zelfgemaakte afweermiddel maken dat waarschijnlijk veiliger is dan chemisch gemaakte producten.
Citroengras en geraniums zijn geweldig voor zelfgemaakte insectenwerende middelen. Veel gewone vogels houden ervan om insecten en insecten te eten, dus als je het niet erg vindt om ze in huis te hebben, kun je een vogelhuisje voor ze bouwen en een effectieve verdediging tegen insecten hebben.

Planten

Muggen zijn waarschijnlijk een van de meest vervelende insecten, kunnen we het ermee eens zijn? Ze zijn niet alleen moeilijk te verwijderen, het is ook bekend dat ze ziekten bij zich dragen. Geloof het of niet, er is een gemakkelijke manier om te voorkomen dat ze uw deuren en ramen verkennen terwijl ze wachten op een binnenkomst.
• Citronella - Is een van de meest voorkomende ingrediënten in de meeste insectenwerende middelen en wie wist dat het een echte plant was!
• Goudsbloemen - Een geweldige keuze voor uw ramen en heeft ook een uniek aroma waar insecten een hekel aan hebben.
• Basilicum & Pepermunt - Deze zijn niet alleen geweldig als aanvulling op je favoriete recepten, ze werken ook als muggenspray.

Hou het schoon

Een belangrijk ding dat bugs aantrekt, is een puinhoop. Zorg ervoor dat al uw eten in de koelkast en in een goed afgesloten verpakking wordt bewaard. Insecten zoals mieren en fruitvliegjes houden van suikerhoudend voedsel. Laat geen vuilniszakken liggen die mogelijk een broedgebied voor insecten kunnen zijn.
Een ander gebied om schoon te houden is uw voor- en achtertuin. Verwijder al het vuil en onkruid dat van nature vervelende insecten aantrekken.


Bron: Traprenovatie Rotterdam

Comments

Popular posts from this blog

Hoe gebarsten badkamertegels te repareren

Wat mensen haten aan hun badkamers - en wat ze eraan kunnen doen