Wat mensen haten aan hun badkamers - en wat ze eraan kunnen doen

 Badkamerontwerp kan moeilijk zijn - zelfs hatelijk - als u probeert met de tijd mee te gaan. Het kan een uitdaging zijn om alle ongewenste elementen in uw badkamer op te lossen en u weet misschien niet eens waar u moet beginnen. Hier zijn verschillende suggesties om uw ruimte te verbeteren, inclusief ideeën over hoe u de verlichting in uw badkamer kunt repareren, ideeën voor het verbouwen van ijdelheid en meer!

Douche en bad

In veel huishoudens is de traditionele douchebakcombinatie gewoon niet zo praktisch. Voor mensen die liever snel douchen, blijft een badkuip ongebruikt en kan deze ruimte innemen of het douchen gewoon moeilijker maken. Het vervangen van uw badkuip door een douchecabine is een optie die veel mensen kiezen bij het bijwerken van hun badkamer.

Met verschillende soorten bodems en behuizingen beschikbaar, kan de ombouw van bad naar douche een relatief eenvoudig proces zijn met eindeloze mogelijkheden. Of, als u zich graag overgeeft aan een ontspannend bad, maar u verveelt met uw verouderde bad, overweeg dan om het te vervangen door een nieuwere, slankere optie!

Toilet plaatsing

Een frustrerend onderdeel van de badkamerbeleving is het gevolg Turkse toilet van een slechte plaatsing van het toilet. Als het klem zit tussen de wastafel en een muur of als het weinig beenruimte biedt, zal het gebruik van het toilet krap en ongemakkelijk aanvoelen. Hoewel sanitaire beperkingen niet altijd toestaan ​​dat u de plaatsing van uw toilet verandert, kunt u proberen de omgeving ervan te veranderen.

Is uw ijdelheid te omvangrijk in de buurt van het toilet? Verwissel het voor een kleinere gootsteenarmatuur, plaats een kast of plank boven het toilet zodat je geen waardevolle opslagruimte verliest. Neemt uw badkuip de broodnodige beenruimte in beslag? Schakel over naar een vrijstaande douche met een kleinere bodem en een schuifdeur.

IJdelheden

Een veelgehoorde klacht is dat er niet genoeg ruimte bij de gootsteen is voor meer dan één persoon, dus of je een dubbele of enkele wastafel hebt, kan een dramatisch verschil maken voor je badkamer. Voor stellen, gezinnen en kamergenoten kan een verbouwing van een badkamer ijdelheid die een gootsteen door twee vervangt een enorme verbetering zijn. Als je meer ruimte wilt, maar geen dubbele ijdelheid wilt, kun je door je grotere ijdelheid te vervangen door een aan de muur bevestigde ijdelheid of op een voetstuk dat extra beetje bewegingsruimte vrijmaken dat je nodig hebt.

Verlichting

Verlichting is meestal een bijzaak in het ontwerpproces van de badkamer, aangezien de meeste aandacht gaat naar de essentiële armaturen van de kamer. Dit kan ervoor zorgen dat uw badkamer slecht verlicht is of slecht verlicht is, wat uw liefde voor de andere aspecten van de kamer kan verminderen.

Het upgraden van uw badkamerverlichting is de perfecte manier om de ruimte te verjongen. Overweeg eerst de positie van uw plafondverlichting. Wanneer gemonteerde armaturen en inbouwverlichting direct boven uw hoofd worden geplaatst, kunnen ze onflatteuze en harde schaduwen tot gevolg hebben. Deze lampen moeten in plaats daarvan in open ruimtes of looppaden in de badkamer worden gemonteerd.

Andere ideeën voor badkamerverlichting zijn onder meer het uitschakelen van uw lampen om een ​​zachtere, helderdere uitstraling te krijgen. LED-lampen zijn niet alleen energiezuinig, maar kunnen ook een zachter effect hebben door natuurlijk licht na te bootsen in een ruimte waar er misschien niet veel is.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe gebarsten badkamertegels te repareren

Geniet van het herfstweer zonder de insecten